Новинка
Парична зона за пътуване - Тънък притежателя на паспорта Пътна чанта за защита на важни документи и пари - Лека иновативна тъкан Rip-Stop, безопасен и водоустойчив с RFID ?

Парична зона за пътуване - Тънък притежателя на паспорта Пътна чанта за защита на важни документи и пари - Лека иновативна

Проверете за наличност: Налично
BGN 14.86

Толкова лек, с тънки, почти тихо вътрешно бариера RFID защита от кражба, той ще пазят до 5 паспорти, кредитни карти и пари. >> НОСЕНЕТО НА ГОЛИ КОЖАТА – мека и дишаща мрежа лигавицата, позволява да се носи това на кожата, без изпотяване.Дошло е време пътуват далеч и по-малко се тревожи. (Не използвайте с RFID - чантата).Парична зона Алфа-пазител-това е пазач.Изпрати го!На разположение в различни невероятни цветове.Представяме ви нов паричен колан с парола и защита кредитни карти : Задължителен пакет за тези, които искат да пътуват с МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ, Когато пътувате често, вие неизбежно ще трябва да се справят с джебчиите, измами и дори с електронни крадците.Останете в крачка пред джебчии, крадци и съмнителни личности!. >> ЦИПОВЕ YKK – ЗА разлика от евтините пластмасови ципове, които да се заяжда. Само един паричен колана си струва 23.Много хора се смеят на поясными торби, но след като са им наденут - връщане назад вече няма.Вместо това Пътуване в ПЪЛНА свобода.Подходящ за активна почивка.Изпрати го!RFID ПАРИЧЕН КОЛАН-за мъже и жени, се предлага с RFID блокиране на ръкави, определени за ежедневна употреба.

Подробности

Подобни продукти в категория

МУЛЬТИИНСТРУМЕНТ 10В1 – Спестете ден и защитете свои пари, ID + карта с помощта на тази комбинация от портф

>> ВГРАДЕНА RFID ЗАКЛЮЧВАНЕ – 3 уникални слой със заключване за радиочестотна идентификация на 360°.Сложи с�

Ами, RFID travel money wallet може да направи точно това.Носете над или под дрехите,тънък и удобен.Ние ви предлагаме

(Не използвайте с RFID чантата).Носете над или под дрехите,тънък и удобен.На разположение в различни невер

Scroll